SMARTii | HelioBarrel
332
page-template-default,page,page-id-332,page-child,parent-pageid-72,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

HelioBarrel

HelioBarrel

1. Story

Mindenki ismeri a vidéki kiskertekben elhelyezett, feketére festett olajos hordót, amelyből tusoltunk a fárasztó kerti munka után esténként.

Azon gondolkodtunk el, hogy milyen jó lenne, ha ez egész évben működne !? No ez szöget ütött a fejünkbe, hogyan lehetne ezt megvalósítani ?  Hát sikerült.

2. Igény => vevő előnye

HelioBarrel_design_pic_500x620.png

A háztartások „fájdalma”

Magyarországon egy átlagos család évente 2.000 kWh energiát használ fel a használati melegvíz előállítására (fürdésre, mosásra és mosogatásra), ennek zömét elektromos árammal állítja elő. Ez éves szinten átlagosan 320 € kiadást jelent családonként.

Országosan ez már egy jelentős energia mennyiség 4 millió családdal számolva ez évente 8 millió GWh, és mintegy 1,28 milliárd €, csak Magyarországon.

Felhasználói igény

A HelioBarrel arra lett tervezve, hogy kiszolgálja egy háztartás használati melegvíz igényét. A termék használatával ügyfeleink egy háztartás méretéhez képest is komoly összeget tudnak megspórolni és már az első évben megtérül a HelioBarrel-be fektetett összeg az alacsonyabb havi elektromos energia számla miatt. A végfelhasználók az áramfogyasztáson túl csökkentik háztartásuk CO2 kibocsátását is.

Mi a probléma az aktuális versenytárs napkollektorokkal:

  • a jelenlegi napkollektorok fajlagosan drágák.
  • A jelenlegi napkollektorok telepítése speciális szakértelmet igényel.

3. A megoldás => HelioBarrel

A HelioBarrel egy kiegészítő eszköz a hátartási melegvíz előállításban. A HelioBarrel termék abban nyújt újat Európa számára, hogy egy érett napkollektor piacra egy forradalmian új, elegáns és szemtelenül egyszerű termékkel jelentős megtérülés (ROI) javulást hozhat.

Képes csökkenteni a háztartások fenntartási költségét és így több pénz marad a családok pénztárcájában.

Érték ajánlat a HeliBarrel vevőknek

1 éven belüli megtérülés – a versenytárs (bojler) termékek megtérülése 2-5 év közötti időszakra tehető. Legrosszabb esetben is 50%-al csökkenti a Háztartási Melegvíz előállítás költségét, amely kb. 160€/év.

Jobb Ár-Érték arány

Előnye:

  • Számlavillany: HelioBarrel esetében = 0 < EHW = € 320/year
  • Gyors felszerelés – HelioBarrelt bármelyik cső vagy vízvezeték szerelő beszerelheti Nem szükséges újratervezni az egész rendszert.
  • Könnyű üzemeltetés
  • 100% ZÖLD – Zéró GHG kibocsátású üzem

[1] EHW = Electric Heat Water device