At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
SMARTii | Jognyilatkozat
SMARTii | Jognyilatkozat
462
page-template-default,page,page-id-462,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Jognyilatkozat

Jognyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvasd el a SMARTii Kft. (SMART Innovációs Intézet Kft.). jogi nyilatkozatát!

A www.smartii.net weboldal a SMART Innovációs Intézet Kft. (Székhely: 1183 Budapest, Kiss János utca 24., Telephely: 6600 Szentes, dr. Négyesy L. u. 15.; Cg.: 01-09-271695; Adószám: 22925499-2-43; a továbbiakban: SMARTii) bejegyzett oldala, a weboldalunkon megjelenő tartalom szerzői jogi oltalom alatt áll.

A weboldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztató jellegűek!

Az oldalon megjelenő információk, anyagok, dokumentumok nem minősülnek és semmilyen körülmények között nem tekinthetők ajánlatnak, vagy más joghatás kiváltására alkalmas nyilatkozatnak, illetve ajánlattételre vonatkozó felhívásnak.

SMARTii a weboldalon megjelenő információk és adatok pontosságáért, teljességéért, helytállóságáért, hitelességéért, esetleges módosulásáért felelősséget nem vállal.

Nem felel továbbá a SMARTii az illetéktelen hozzáférésekből, a honlap használatra képtelen állapotából és a honlap nem megfelelő működésből eredő károkért. A weboldalainkon megjelenő információk és adatok bármilyen módon és formában történő felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.

A SMARTii nem vállal felelősséget azokért a – közvetlen, vagy közvetett – anyagi, erkölcsi károkért, veszteségekért, költségekért, egyéb következményekért, amelyek a weboldalaival kapcsolatban azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, pontatlanságból, számítógépes vírus által okozott vagy egyéb informatikai rendszerhibából, és egyéb, más hasonló okból következnek be.

A SMARTii bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot az információszabadságról és az információs önrendelkezési jogról szóló törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben bármely személyes adatodat eljuttatod a SMARTii-hez (pl:regisztrálsz a letöltéshez), ezzel beleegyezel és hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy azokat az adatokat, célhoz kötötten és a célnak megfelelő ideig a SMARTii nyilvántartsa, tárolja, kezelje.

A SMARTii Kft. tevékenységét a hatályos magyar jogszabályokban foglalt feltételeknek megfelelően folytatja, ezért a www.smartii.net honlap tartalmában és megjelenésében is igazodik azokhoz.

Cseh Péter

Ügyvezető

SMART Innovációs Intézet Kft.