SMARTii | Befektetőknek
6
page-template-default,page,page-id-6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Befektetőknek

Tisztelt Leendő Befektető Partnerünk!

A SMARTii team küldetése a fejlesztés, az innováció, amely sok forrást, kreativitást, tudást, energiát, kitartást és pénzt igényel. Kreatív, innovatív csapatunk mindig több koncepción dolgozik, mint amennyi megvalósításához elegendő forrás áll rendelkezésre, ezért örömmel vesszük olyan befektetők érdeklődését, akik részesei szeretnének lenni csapatunkkal közös eredmények sikerének.

Az első mérföldkő a proof-of-concept, vagyis, hogyan működik az elmélet, legalább kicsiben. Ezt a szintet többnyire saját magunk finanszírozzuk még akkor is, ha komoly anyagi megterheléssel is jár, mert így igazolni tudjuk az elméleti alapokat a gyakorlatban.

A további fejlesztések partneri együttműködés keretében szoktak megvalósulni.

Éppen ezért befektető partnereket keresünk csapatunkhoz.

Rendelkezünk az egyes projektekről készített koncepció, prototípus és más projekttervekkel, marketing anyagokkal.

„Kicsit” különbözőnek gondoljuk magunkat a mai “startup” trendektől, nem csak a korunk és tapasztalatunk miatt, hanem munkáink száma és fejlesztési módszereink miatt is.

Nem a „startup versenyt” akarjuk megnyerni, hanem sikerre vinni minél több projektünket saját magunk, a partnereink és az egész társadalom megelégedettsége érdekében.

Persze meg kell valljuk, hogy minket leginkább a megoldás megtalálása, a kreatív csapat-munka, a TRIZ által adott útmutatás alapján egy eredeti eszköz nulláról való felépítése, az olcsó de tartós részmegoldások kialakítása érdekelnek, de örömmel látjuk ennek anyagi hasznát, amit boldogan osztunk meg az eredményben szerepet vállaló finanszírozókkal.

Kedves Látogató, leendő partnerünk, hogy elindulhassunk a közös úton, kérlek nézd meg, hogy milyen projekteken dolgozunk aktuálisan és látogasd meg Találmányok oldalunkat.

Ha felkeltette figyelmedet és érdekel miről szól a SID innovációs módszer, amelyet alkalmazunk, akkor a SID oldalunkat ajánljuk figyelmedbe.

Vagy írj nekünk levelet: info[kukac]smartii.net címünkre.